Hopp til innholdet

Vellommen til bords!

Med familie  og venner

Mat

Av lokale råvarer

Vår Restuarant er åpen hver kveld mandag til søndag. 

Vi legger vår ære i å servere våre gjester den beste maten, av de beste råvarene…. året rundt.
Hos oss får du alltid hjemmelaget mat av kortreiste og lokale råvarer, enten det er fisk fra egen sjø, spekemat fra eget stabbur eller rein fra Røros.

Fra vår velfylte vinkjeller henter vi opp viner nøye tilpasset ditt måltid
Vi ønsker velkommen små og store selskaper.

Hver kveld serverer vi en deilig treretters middag, valgt av vår kjøkkensjef. Du kan også prøve vår deilige a`la carte meny
I vår Vinterhave har vi en samling malerier av Jens Johannessen som danner rammen rundt det gode måltid.
Ekte matglede finner du hos oss.

Høsten

Vi gjør oss klare til høsten her på Selbusjøen Hotell og Gjestegård. Vi planlegger ulike mataftener med ulike temaer. Vår populære Gjestegårdslunch vil også gjøre comeback etter sommerferien. Så følg med enten her eller på vår facebookside for oppdateringer.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Vinsmaking

Fra vår vinkjeller får dere en smak på fire av våre egenimporterte Italienske viner, servert med gode historier fra produksjonen og våre besøk på deres vingårder.