Vellommen til bords!

Med familie  og venner

Mat

Av lokale råvarer

Vi legger vår ære i å servere våre gjester den beste maten, av de beste råvarene…. året rundt.
Hos oss får du alltid hjemmelaget mat av kortreiste og lokale råvarer, enten det er fisk fra egen sjø, spekemat fra eget stabbur eller rein fra Røros.

Fra vår velfylte vinkjeller henter vi opp viner nøye tilpasset ditt måltid
Vi ønsker velkommen små og store selskaper.

Hver dag, hele året serverer vi en deilig treretters middag.
I vår Vinterhave har vi en samling malerier av Jens Johannessen som danner rammen rundt det gode måltid.
Ekte matglede finner du hos oss.


Som følge av Covid-19 situasjonen er vår restauranten åpent mandag til torsdag 19.00 til 20.30
Andre tider på bestilling.

Gjestegårdslunsj

Hver søndag

På grunn av Koronasituasjonen har vi foreløpig valgt å innstille serveringen av vår populære Gjestegårdslunch på søndagene.

Vi vil ta opp igjen denne over 30 år lange tradisjonen så snart situasjonen tillater det.

Følg gjerne med her på våre hjemmesider og facebook for oppdateringer.

___

Hver Søndag  serverer vi vår store Gjestegårdslunch.

En bugnende buffe med alskens godt av varmt og kaldt.

Dessertbordet inneholder noe for en hver smak og både for små og store.

Velkommen til et trivelig måltid

Bestill gjerne bord.

Gjestegårdslunchen servers fra klokken 13 til 16

Vinsmaking

Fra vår vinkjeller får dere en smak på fire av våre egenimporterte Italienske viner, servert med gode historier fra produksjonen og våre besøk på deres vingårder.